Tájékoztatás egyenlegértesítők kézbesítéséről

Tisztelt Adózók!

Azon adózóknak, akik elektronikus ügyintézésre nem kötelezettek az elmúlt napokban postáztuk 2019.évi adófizetési kötelezettségeikről (esetleg fennálló előző évi tartozásaikról) szóló fizetési értesítéseket, amelyekhez mellékelve lettek a befizetésekhez szükséges készpénzátutalási megbízások is.

Az elektronikus ügyintézésre kötelezett szervezeteknek (vállalkozások, egyéni vállalkozók, adószámmal rendelkező magánszemélyek) szintén postázásra kerültek ügyfélkapujukra illetve cégkapujukra a 2019. évi adófizetési kötelezettségeikről (esetleg fennálló előző évi tartozásaikról) szóló fizetési értesítéseket. A – vonatkozó jogszabályok értelmében –   a GAZDÁLKODÓ SZERVEZETEK RÉSZÉRE PAPÍRALAPON AZ ÉRTESÍTÉSEK KÉZBESÍTÉSÉRE NEM KERÜL SOR, kizárólag elektronikus formában, a fent leírtak szerint történik a kézbesítés, ezért KÉREM, HOGY A JOGSZABÁLYI KÖTELEZETTSÉGÜK TELJESÍTÉSE ÉRDEKÉBEN, RENDSZERESEN FIGYELJÉK AZ ELEKTRONIKUS ELÉRHETŐSÉGEIKET.

A kiküldött értesítésekkel kapcsolatban további tájékoztatás kérhető a 78/451-011/12. melléken és 20/960-1916 telefonszámokon, valamint ügyfélfogadási időben a Polgármesteri Hivatal 5. számú irodájában.

Némethné Nagy Nóra

jegyző